Har jag försovit mig?

Nej, det har jag inte. Men jag tror alltid det när våren kommer och det är ljust tidigt på morgnarna. Jag vaknar, kollar ut genom fönstret och sen kollar jag på klockan…5,42….ok, jag kan slappa en stund till.

Det var mycket snö när jag kom till landet igår och jag kom knappt upp med bilen, men det gick. Ska kanske ägna mig åt lite snöskottning idag. Bra vardagsträning.

Jag ska ta tag i vissa saker idag. Måste kolla på tapeter till vardagsrummet som ska tapetseras i april. Jag vill ha ljusa tapeter utan mönster. Eller möjligtvis ett svagt mönster, jag få se vad jag hittar.

Något därute som har ett bra förslag på vardagsrumstapeter?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *