Här har jag varit idag

8 mil ovanför Örebro ligger Hällefors. Där finns en skrivarlinje för scen och teater. Idag var första träffen för gänget. Vi ska jobba via nätet men det var uppstart och jättekul att ses. Vi pratade teater, manus, hur studierna ska läggas upp och hur nästa träff ska se ut.

Vi fick en rosa goodiebag innan vi åkte hem idag.

4 böcker med intressant läsning.

Sen hem och hämta Leidy, handla mat och göra en sallad. Jisses, va trött i skallen jag är. Mycket intryck och nya tankar om vad jag ska skriva om nu. Det verkar vara en toppenlärare och jag ser redan fram emot nästa träff då vi ska försöka gå och se en föreställning.

Det är första året den här utbildningen finns så det betyder att vi är lite av försökskaniner. Kan ha både för och nackdelar men jag tror vi kan vara med och tycka till lite och det kan vara positivt.

Nu ska jag äta och sen blir det en tidig kväll… ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *