Har du några nyårslöften?

Snart dags att sopa undan 2019 och räkna in 2020. Jag ger inga nyårslöften, det är ju inte 1 januari som är ett magiskt datum. Hela året är magiskt. Jag tror att många inte kan hålla sina löften just för att man hausar upp det så mycket runt just nyår.

Nu ska jag sluta röka

Nu ska jag börja banta

Nu ska jag börja träna

Nu ska jag, nu ska jag…

Så bra, men ta tag i det redan nu så du är redo inför 2020 och slipper titta tillbaka i almanacka i april och konstatera att löftena bara höll mars ut. Har du några löften på gång?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Har du några nyårslöften?

  1. Ethel skriver:

    Inga nyårslöften, men vi har lovat oss själva att vi ska utföra något slags fysiskt pass varje dag. Springa, eller gå eller ”klättra” (snabbt ta sig upp för en vääldigt brant backe här i närheten). Vi har kollat gym men fanns bara ett enda (staden har bara 10 000 invånare). Lite för dyrt. Kände inte att vi hade lust att lägga ut så pass mycket. Har istället hittat en lagom tung sten i passande form på stranden som vi använder som fri vikt ☺ och tränar lite hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *