Har du inga tröga dagar?

Fick frågan igår om jag har sega dagar då jag inte har lust att gå till gymmet. Klart jag har. Ibland vill jag bara gå hem och äta chokladpraliner och se film. Det skulle vara underbart om man kunde göra det varje dag. Eller helt enkelt skita i att gå upp. Bara ligga kvar och njuta av livet. Men, så enkelt är ju inte livet.

Jag har inte lust med alla träningspass, men när man väl kommer till gymmet, hejar på några kända ansikten och kör igång så är det ganska skönt. Man är oftast nöjd med sig själv och det man man när man ställer sig i duschen.

Alla träningspass gör man inte personbästa på, men man har tränat, gjort det man kan och kämpat på. Och det är mer än man kan säga om ganska många andra. Ett genomfört träningspass är bättre än ingenting alls.

Sen har jag givetvis pass som går extremt bra. Man lyfter tyngre än vanligt och det känns lätt. Eller annars blir det en jättebra tid på löpbandet. Det är såna pass som gör att man vill fortsätta att kämpa. När svetten rinner och kroppen gör det knoppen ber om.

Man får inte fundera för mycket. Det är bara att dra iväg till gymmet och köra på. Den som analyserar om man ska träna eller inte, kommer aldrig iväg. Gör ett träningsschema och följ det. Den enda gången du ska hoppa över pass är när du är sjuk. Ok!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Har du inga tröga dagar?

  1. Hilma Eklund skriver:

    Hoppas du har en bra start på veckan 🙂 kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *