Hallå trädgården

Jag längtar så efter våren då man kan ta tag i trädgården. Klippa, rensa och kanske plantera lite. Jag har inga gröna fingrar men försöker så gott det går. Jag har kommit i kontakt med lecastenar några gånger. Webers naturvänliga lecaprodukter är gjorda av bränd lera och kan användas till otroligt mycket olika saker. Det är bara fantasin som sätter gränder.

Vi blir ju mer och mer rädda om miljön och jag tycker det är viktigt att försöka använda material som både är hållbara och miljövänliga.

Man kan bygga upp ett maffigt utekök med lecastenar som grund. Eller en grill kanske. Mitt förra hus stod på lecastenar som grund, ett fantastiskt material. Jag funderar på att ta ett tag med mina hallonbuskar igen och kanske rama in dom med hjälp av just lecastenar. Dom lär ju inte ruttna som mina pallkragar gjort. Eller kanske bygga en enkel grill vid min andra uteplats. Kycklingspett med champinjoner och grönsaker är aldrig fel.

Men det är ett tag tills dess. Snön måste få ge sig iväg på allvar och idag är det lika kallt som igår. Men våren kommer…snart!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *