Hallå där lilla biceps, var är du

Inga foton från gymmet idag. Det var ett kort men intensivt pass och bara axlar och biceps. Jag vill variera träningen och ska köra lite axlar och biceps nu när dansen inte är igång. Och det passar alldeles utmärkt att göra på ett lunchpass.

Sen blev det, håll i er…. kyckling och pasta. Ett äpple och gurka och lite Ramlösa. Nu klarar jag mig till det blir mellis vid 16,00-tiden. Då ska jag pressa ett par apelsiner och sen blir det löpning ikväll.

Imorse hann jag skriva lite. Just nu handlar det om att renskriva manuset inför sommaren. Jag styrker något ord här och var och har tagit bort ett par sånger och kortat ner 2. Annars är det sig likt. dessutom gör jag scenindelningsschema så man vet när man ska vara med. Det går lättare att göra repschema då. Ska fortsätta skriva lite ikväll.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hallå där lilla biceps, var är du

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Måste säga att ditt liv är så himla intressant. Är väldigt glad över att jag hittade din blogg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *