Gympass och bullkalas

Jag körde ett lätt benpass på gymmet. Benspark, marklyft, utfall, knäböj, baksida och mage. Känns skönt att dra igenom benen varannan vecka. Knäböjen var riktigt jobbig och det blev väl inte så stilrent men, men…

Sen fikade jag hos ett par kompisar och fick nybakade bullar (!) Jag vet inte hur länge sen det var jag åt nybakade bullar. Gott var det och lite onyttigt med det får det vara ibland.

Nu har vi dragit igenom ytterligare några scener och det rullar på bra. Steg för steg så tar vi oss igenom akt 2. Snart är det maj och då är det dags att börja repa ute. Just nu känns det riktigt kallt men det ska väl bli bättre.

Nu är det dusch, pasta och kyckling som gäller och sen ska jag passa på att skriva lite innan jag somnar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *