Gör om gör rätt

I höstas kom jag igång bra med min löpning på milen. För att hålla ångan uppe över vintern anmälde jag mig till Startmilen i Örebro 7 april. Som vi alla vet så har ju vintern och det dåliga vädret hållit sig kvar längre än väntat och jag kom inte igång med löpningen utomhus på ett schysst sätt. Därför sprang jag inte loppet. Har lite dåligt samvete för det var ett av mina mål, men så får det vara ibland.

Nu har jag däremot anmält mig till ett lopp i Norrköping i augusti. Det kanske regnar den dagen men det är i alla fall inte kallt, hoppas jag. Nu är det ju snart dags för Vårruset i Norrköping i maj och det ser jag fram emot. Hela stan avspärras, bara tjejer och fullt ös med människor och musik på gatorna. Underbar pepp!!

Ses vi där?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Gör om gör rätt

  1. jessy skriver:

    Ska springa det i jönköping, så tyvärr ses vi ej men heja dig och det klarar du!! 😀

  2. Therese skriver:

    Hej! Kan tipsa om Söder runt annars. Årets trevligaste lopp. Andra helgen i juni i Stockholm. Platt bana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *