Gomorron torsdag

Vaknar tidigt som vanligt, det verkar sitta i generna. Idag är det Södertälje som gäller. Jag ska åka tidigt för att undvika trafik. Stannar på vägen och köper en kopp kaffe. Tror jag har packat allt som ska med nu…

Vi ska alltså medverka på ATR:s teaterfestival som går av stapeln varannat år. Nu är den i Södertälje och vi har blivit utvalda att medverka med min pjäs ”I ensamhetens korridor”, som jag skrev i somras. Tänk va fort tiden går.

VI ska spela 2 föreställningar imorgon på Spinnrocken i Södertälje och har du vägarna förbi så kom och titta, biljetter köper du där. Klockan 14,00 och 15,30 spelar vi. Jag åker upp idag och resten av gänget kommer imorgon. Jag uppdaterar er under dagen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron torsdag

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Hoppas att du får en jätte fin dag i Södertälje 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *