Gomorron torsdag

Lite trött idag men solen skiner och man kan bara vara glad. Gårdagen var underbar, men jag saknade Christer Lindarw på scenen. Han lämnar en stor lucka. Jag kände igen några av dansarna sen förra showen och de var suveräna i alla fall.

Han kreationer ligger som är välgörande ande över showen och jag önskar att alla kunde få chansen att se denna show på Vasan. Nu är jag tillbaka i vardagen igen och ikväll är det dans som gäller.

När jag åker ut och tittar så blir jag inspirerad av det jag ser och kan ”stjäla” några danssteg till mina grupper. Ofta går det så fort så man inte hinner spara dom i minnet men några fick jag med mig i alla fall.

Nu kaffe!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *