Gomorron torsdag

Jag började morgonen med att promenera på gymmet. Det har blivit en fin vana som jag ska försöka hålla i. Löpningen har fått stå tillbaka ett tag nu men jag ska igång igen med den nästa vecka. Det har behövt vara så att jag tar morgonen till hjälp för att hinna köra styrka. Jag vill inte tulla på detta och det har funkat bra. Jag vill ha 4 styrkepass varje vecka.

Ben – bröst och triceps – biceps och axlar – rygg och mage.

Det kan även bli något mer pass för mage som jag slänger in när det passar. Det känns skönt att kunna variera träningen. Nu kommer jag inte att kunna simma på 2 helger pga att jag jobbar i Kolmården och i lördags var badhuset stängt pga tekniska fel. Det var lite surt, men så är det ibland.

Nu har jag ätit äggmacka med räkor på och druckit kaffe. Det blir jobb, styrka på lunchen och sen 2 dansgrupper ikväll.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.