Gomorron torsdag

Coronaviruset gör att nyheterna blir ganska förutsägbara. Trist. Och samtidigt läskigt. Hoppas att alla ni därute mår bra och inte drabbas. Jag har ju varit på teater i Stockholm i februari och det var väl tur att man gich då. Nu läser jag om att det inte får förekomma några sammankomster över 500 personer.

Katastrof för teaterföreställningar och sportevenemang. Vi får hoppas att ett vaccin är på gång och att det är utan biverkningar om det tas fram i en hast. Kanske skulle vara bra att stänga alla landsgränser 1 månad för att få bukt med spridningen.

Är du rädd för att bli smittad?

Har du förberett dig på något sätt?

Kultur och sport ligger illa till.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gomorron torsdag

  1. Det är ju svårt att inte bli rädd, faktiskt, men jag försöker att hålla oron ifrån mig, det hjälper ju inte. men däremot tänka på handhygien mer än vanligt, och påminna barnen om detsamma. Hoppas att din dag blir bra!

  2. Jag oroar mig inte då jag är så pass frisk och har bra immunförsvar. Lite sunt förnuft som att inte åka till områden som Italien eller Kina, och om jag haft någon som bott på t.ex äldreboende eller har sämre immunförsvar hade jag väntat med besök. Men annars känner jag att vad fasen, man måste ju leva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *