Gomorron torsdag

Jag har börjat morgonen med att skriva och druckit 2 koppar kaffe. Sett nyheterna och plockat undan lite. Man hinner mer än man tror under morgonen och man störs aldrig av något annat då. Jag vet att det är många som går upp och sätter sig och skriver tidigt just på grund av den anledningen. Att sätta sig efter jobbet eller senare på kvällen kan innebära brus från både mobiler, teve, familjen och annat som kommit igång och vill ha omedelbar kontakt.

Ikväll blir det uppstart av torsdagsgruppen för mig. Alltid lika kul att starta för terminen. Jag har förberett en koreografi och hoppas att den ska funka. Jag gör sällan hela klar innan jag träffat gruppen. Det kan vara bra att spana in gängets kunskaper innan. Det visar sig ikväll var vi landar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *