Gomorron torsdag

Började morgonen med att både läsa och skriva. Jag har några kapitel kvar i en bok och bör läsa klart den innan jag glömmer vad den handlade om. Sen hann jag även skriva lite. Det blev en kortberättelse och sen såg jag över en sång som jag knåpade ihop igår kväll innan jag somnade.

Jag har skrivit en barnpjäs som ska spelas i vår och det ska bli jättekul. Jag har saknat teatern under hösten och både ”Döden fikar vid poolen” och ”Julstrul med familjen Juliander fick ju avbrytas pga olika omständigheter. Men nu är jag på gång igen.

Låten är enkel och inte speciellt lång, men jag tycker det är kul att det kommer en musikslinga för att bryta textflödet lite. Dels kan det vara bra att bryta för ett scenbyte, annars kanske skådespelarna ska göra något på scenen som gör att de inte har några repliker. Dessutom är det alltid trevligt att ha en ouvertyr och musik till ett applådtack. Spännande fortsättning följer och pianist är nu fixad!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *