Gomorron torsdag

Jag effektiviserar så mycket jag kan genom att äta lunch ute med en väninna idag och middag ikväll med en annan väninna. Har man ingen bil och kommer iväg till gymmet på lunchen så får man passa på att göra annat. Rätt trevligt.

Igår kväll blev det i alla fall 5km på löpbandet. Skönt. Pratade med en tjej på gymmet igår och vi pratade om mat. Hur svårt det kan vara att få andra att förstå att man vill äta en strikt kost och inte ta fikabröd och annat som självklart. Skönt att höra att det är fler som har samma utmaning.

Man gör ju ett eget val vad det gäller både träning och mat. Vill man sitta hemma så göra man ju också ett val. Valet att inte göra någonting. Då upplever jag valet att träna som roligare och även nyttigare i det långa loppet.

Dom som sitter hemma skulle egentligen vilja göra något annat som gynnade hälsan men det är som att dom inte riktigt kommer sig för Och då är det kul att ha åsikter om att andra gör något. Lite trist.

Men det var kul att prata med någon på gymmet i alla fall. Ofta blir det att man går dit, tränar, sätter sig i massagefåtöljen om den är ledig och sen åker hem. Jag tränar ensam och givetvis hejar man på några som man känner igen men någon längre pratstund blir det sällan tal om.

Full fokus och inget snack

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *