Gomorron torsdag

Det är mycket nu. Håller på att tänka igenom rekvisita och scenogrfi till föreställningarna jag jobbar med. Statyer, trasiga bord, pet-flaskor och pinnar… Kläder, toapapper, pepparkaksburkar och renhorn….. Ja, det finns lite att fixa.

Det är roligt att jag har fått välja skådisar själv och jag vet att de jag jobbar med är bra människor och ansvarsfulla. Vi hjälps lltid åt med kläder och annat.

Är det nån som har en plåthink?

Det har jag. Tar med till nästa rep!

Vi skulle behöva en bänk?

Jag tror jag kan fixa en, kollar och återkommer.

Alltid bra att få hjälp för det behövs. Ikväll ska vi fortsätta repa min pjäs på Dud och vi har kört igång ganska hårt i och med att jag inte har startat några dansgrupper än. Om ett par veckor så är jag igång och då blir det lite färre rep, men då har vi i alla fall en bra grund att stå på.

Rekvisita å lite annat…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron torsdag

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Låter som ett bra gäng 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *