Gomorron torsdag

Regntunga skyar, vart än jag ser…nån sol finns ej mer utan dig… Ja, så heter en låt jag sjöng in till Repet förra sommaren. Och regnar, det gör det. Men det är skönt och vi behöver lite regn i markerna nu. Leidy är på dagis och jag har ätit äggmacka och dricker kaffe nu. En vardag är i antågande.

Lite trött!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gomorron torsdag

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Vi har också fått lite regn nu på morgonen men jag hoppas att det blir uppehåll när jag ska ut med alla hundarna 😛

  2. Ethel skriver:

    Kommer ihåg när Gunnar Wiklund sjöng den på 1960-talet. Den är jättebra. Lite kyligt här idag, några droppar regn. Inte så kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *