Gomorron torsdag

Vaknade tidigt och hade lite tankar i skallen så jag passade på att skriva. Det är lugnt och skönt och skriva på morgonen, inget som stör. Ibland kommer flytet och det känns underbart då måste jag fortsätta, blev nästan lite sen imorse men det var det värt.

Jag blir sugen på att köpa värkläder, men med tanke på att det var minus 7 imorse så får väl vinterjackan hänga med ett tag till…

Imorgon ska jag ut till landet. Det är verkligen ett ställe som ger mig lugn och ro. Man kan gå i sina joggingbyxor, t-shirt och bara vara. Skotta lite snö, laga lite mat, se lite teve, njuta lite av livet…

Det är mitt smultronställe.

Bus i en höstlik trädgård, utan snö.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron torsdag

  1. Ethel Hedström skriver:

    Visst är det skönt att ”sjava” omkring på landet 😉 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *