De e mycke nu

Kväll på Dud och barndans. Idag kom vi igång ordentligt. Satte mer koreografi och dessutom kom det några nya tjejer. Jättekul. Dom som jag haft en termin har blivit riktigt duktiga nu. Det tar ju alltid ett tag att lära känna varandra. Jag har min stil och andra lärare har sin. När det gått en eller två terminer börjar det lossna och då känns det riktigt bra.

Efter dansen hämtade jag Leidy, handlade mat och åkte hem. Sen har jag strukit, plockat undan tvätt, rensat bland papper och lagat mat. Nu dusch och sen äta. jisses va sent det blev, men det har i alla fall varit en toppenkväll!

Voff

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på De e mycke nu

  1. Matilda Berlin skriver:

    Oj jösses vad fartfyllt!! Kom ihåg att andas lite, och framför allt att njuta utav allt kul du gör =) KRAM fina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *