Gomorron tisdag

Avslutade gårdagen med ett biceps och tricepspass på gymmet. Lite tyngre än vanligt. Ska köra tyngre ett tag, ungefär 2 veckor och sen 1 vecka lätt. Bra att ha lite planer inför våren.

Jag sprang igår och det gick trögt men jag ska igång idag igen. 5km får det bli. Bara att köra på, jag tävlar mot mig själv och ingen annan.

Jag hann skriva en del igår kväll. Fixade lite med texter och övade på pianot. På tisdag nästa vecka blir det en lektion till i min låtskrivarutbildning. Sen är det bara 2 gånger kvar. Jag har redan nu fått med mig en hel del och det har jag nytta av framledes.

Tisdagsmorgon och jag ska till tandläkaren och byta ut en gammal lagning. Sen blir det jobb under dagen. Ha det bra därute.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.