Gomorron tisdag

Det var ljust och härligt ute imorse när jag vaknade på landet. Hade nästan lust att stanna hemma och kratta löv och ta en kopp kaffe på verandan. Men, nu är jag på gång i alla fall. Tråkigt att jobba hemma och även om Sverige öppnar upp imorgon så fortsätter jag med det. Våran vattenskada på jobbet gör att ljudet av byggfläktar och slipar och annat ljud gör det outhärdligt att jobba där. Jag hälsar på ett par dagar i veckan men mer än så är det inte.

Idag blir det en prommis på lunchen och ikväll blir det låtskrivarkurs igen. Den ser jag fram emot. Privatlektioner via dator funkar toppen och ja, jag har tränat på min läxa.

Mitt paradis

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *