Gomorron tisdag

Dagarna rullar på och man hinner nätt och jämt med det man ska göra. Igår började jag tömma mina bokhyllor i vardagsrummet. Jag ska fortsätta ikväll. Jag märkte att det fanns en uppsjö av gardiner och dukar som jag inte använder. Det kommer att bli en rensning på det.

På lunchen blir det löpning på gymmet och jag gillar att springa inne. Löpning är skönt och att kunna dra iväg på lunchen passar mig perfekt. 5km hinner jag med och det är lagom.

Efter jobbet blir det ett träningspass igen men då styrka. Triceps och bröst blir det. I alla fall om maskinerna är lediga. Ibland får man rätta sig lite efter vad som är ledigt och köra efter det. Man får vara flexibel.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *