Gomorron tisdag

Jag började morgonen med att skriva igen och det flyter på. Idéer och tankar kommer allteftersom och jag siktar på ca 40 sidor. En sång har jag med än så länge och det kanske blir nån mer. Att bara sätta sig ner och skriva är toppen. Visst måste det finnas ett uns av tanke i botten men inte heller det är nödvändigt.

Jag var på en skrivarkurs för några år sen och vi testade flödesskrivning. VI fick papper och penna och skulle bara skriva, skriva och skriva. Det flöt på och några av oss fick ihop riktigt roliga berättelser.

Vissa analyserar sönder sina tankar och det blir inget kvar. Det är synd för det skulle komma fram många bra berättelser om man bara satte sig ner och började. Det finns inga rätt och fel när man börjar. Det är bara att pressa ur sig de tankar man har.

När man sen kommit en bit på väg kan det vara bra att ta hjälp av en testläsare. Någon som talar om för dig om din idé håller. Finns det några luckor? Har jag glömt nåt? Är det något som är ihopblandat?

Man skriver och skriver och det kan vara så att man blir blind efter ett tag. Allt ser så bra ut men man kan ha missat nåt. Då är det bra att ha någon som kollar lite extra. Ikväll blir det mer skriva och jag ser fram emot den stunden.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *