Gomorron tisdag

Sov med öppet fönster, jätteskönt. Men vaknade vid 3 och frös…. Nåja, jag har sovit gott i alla fall. Men jag var trött imorse. Dagarna bara rullar iväg och man hinner inte så mycket mer än att jobba, äta, träna och sova. Ikväll skulle jag behöva städa lite och ta reda på tvätt. Vi får se hur laddad jag är för dom uppgifterna.

Jag har i alla fall jobbat med ett par låttexter och ska fortsätta ikväll. Kom på lite igår när jag var på landet och var klok nog att skriva ner mina tankar. Ibland är det lite som ketchupeffekten. Först kommer ingen text sen ingen text, sen kommer det massor. Konstnärlig verksamhet i ett nötskal.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *