Gomorron tisdag

Satt och funderade på vad 2021 ska ge mig. Jag brukar sätta upp några mål för varje år. 5-6 mål är lagom. Vad som helst kan hända under ett år och det är inte alltid man kan påverka det som sker. Ett av mina mål 2020 var att sätta upp teater i Vingåker. Det blev en uppsättning men vi fick inte spela live pga Coronan. Vi spelade in 3 avsnitt och det känns i alla fall både roligt och som att ett framtida samarbete kan komma i fråga.

Inför 2021 ska jag sätta upp några mål också. Jag har de flesta klara för mig och de är både mätbara och det finns en god chans att de ska kunna bli genomförda. Skillnaden mellan att bara ”tänka” sina mål och att skriva ner dom är att om man ser dom dagligen, blir man påmind även om man inte tror det. Och då påverkas man i rätt riktning vare sig man tror det eller ej.

Skriver du ner dina mål?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron tisdag

  1. Johannah skriver:

    Japp, jag skriver också ner mina mål! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *