Gomorron tisdag

Igår var jag på massage och det känns knappt idag. Skönt det. Igår var jag lite stel men det gick över snabbt. Iivo som jag går hos tar i ganska mycket och det är ingen SPA-massage direkt. Jag är van vid smärta men visst känns det och vaderna brukar vara värst. Det känns skönt att kunna ha förmånen att ta hand om sin kropp i förebyggande syfte med just massage. Lika viktigt som träning, mat och sömn. Det blir dags igen om 4 veckor.

Det blir lunchmöte idag med Philip Diab och vi får väl se om det ger något idag. Förra gången strulade uppkopplingen och detta är näst sista gången. Måste säga att jag är lite besviken men det kanske ändrar sig. Ikväll blir det dans i alla fall.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *