Gomorron tisdag

Fortfarande trött sen gårdagen, det blev 59 minuter blankt! Lite backar och lite håll och en alldeles för varm sommar, som gjorde att jag inte orkat springa så fort, gjorde att det inte blev bättre. Men trots allt är jag ganska nöjd!

En fin medalj

Jag vill smaka

Tack.

Idag ska jag till Kävesta folkhögskola på dansutbildning, det ska bli jättespännande, jag behöver lite input vad det gäller dans. Snart kör kurserna igång igen och då gäller det att vara förberedd och laddad!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gomorron tisdag

  1. Matilda Berlin skriver:

    Nje vad kul med dansutbildningen!! Hoppas den var grym =) Kram <3

  2. Ethel skriver:

    Grattis till lyckat lopp! Då kan du känna dig nöjd.
    Och kul med dansutbildning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *