Gomorron tisdag

Igår blev det träning både på lunchen och efter jobbet. Sen bar det iväg hem till landet. Det var lite ruggigt så jag eldade och då steg värmen direkt. Idag ska jag städa lite på lunchen och sen ska jag till Norrköping och repa lite inför kommande jobb.

Det är mycket småfix som jag gör på dagar och kvällar. Kollar sångtexter, mailar om jobb osv. Det är inte så att allt flyter på av sig själv utan man får jobba ganska hårt. Men det gör inget, det är ju kul när det väl blir sångjobb.

I sommar ska jag ha en ”Prova-på-kurs” i jazzdans för vuxna. Det blir under 4 kvällar och nu har vi satt datum för det. 9-12 juni blir det. Jag gör en enklare koreografi så att vi har chans att locka nya deltagare till höstens kurser.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *