Gomorron tisdag

Att skriva att solen skiner börjar bli tjatigt, men så är det. En strålande morgon. Nu har jag klippt allt gräs och kantklippt allt så nu skulle jag kunna börja med lite annat som har väntat till semestern. Lite målning och lite annat fix.

Jag brukar sortera in mina manus och affischer i pärmar, gå igenom terminens koreografier och sätta in papper i pärmar. Sen är det dags för lite bokföring… Men, innan dess ska jag åka in till gymmet idag och äta lunch med en gammal arbetskamrat. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron tisdag

  1. Sussi skriver:

    Härligt att fått så mycket gjort, skön känsla efteråt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *