Gomorron söndag

Sovit gott på landet. Skönt. Nu är det frukost och morgonnyheter, sen ska jag ut i trädgården en stund. Svårt att klippa gräs innan det har orkat i gräset men jag ska försöka klippa en gräsmatta innan jag åker till Lännäs och dansar med barnen.

Jag har sytt i helgen, trots en krånglande symaskin. Det är tjockt ylletyg och många lager och en vanlig hushållsmaskin är inte gjord för det. Jag saknar att sy på fabriksmaskiner som jag gjorde när jag jobbade.

Idag blir det dubbla dansgrupper och det är samma ålder så jag har samma material, det är skönt att slippa jobba dubbelt. Med vuxenjazzen är det annorlunda då får jag skapa ny koreografi för att ha oanvänt material. Men vi blandar även med lite gammalt. Kul att ha flera olika koreografier att välja mellan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *