Gomorron söndag

Igår hann jag kratta en gräsmatta och klippa den. Tanken var att jag skulle fortsätta idag med det regnade när jag vaknade. Det gick över i duggregn efter ett tag så jag klippte ner 5 ormbunkar och drog bort lite ogräs. Ger sig regnet ska jag försöka och kratta en liten bit av gräsmattan, alltid skönt att få lite gjort.

Jag gick igenom tonarter och låtar igår och sorterade upp texter. Det är lite mer att göra än man tror. Olika jobb med olika pianister och nu har jag fått förfrågan om att sjunga julsånger på marknaden 1 advent. Då ska jag välja låtar, kolla tonarter och se till att bakgrunder spelas in. Och så undrar arrangörerna v arför man vill ha betalt när man kommer och sjunger…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *