Gomorron söndag

Ledigheten börjar dra sig mot sitt slut. Jag har fått mycket gjort och känner mig utvilad. Vet man att man har 4 dagar ledigt får man dela upp det lite. Jag har sorterat in alla noter i pärmarna, rensat bland gamla mobiler och laddare, satt in manus i arkivpärmar och plockat ihop årets teaterprogram.

Jag har sparat både program och manus sen 1986. En ganska stor samling vid det här laget. Ibland behöver jag gå tillbaka och kolla något och det är ovärderligt att ha det arkivet då.

Sen har jag börjat förbereda för vårens dansgrupper. Jag väljer musik och börjar förbereda danssteg. Det tar ett tag och det är skönt att kunna börja i tid.

Idag blir det en lugn förmiddag, sen åker jag in till stan efter lunchen. Dags att jobba imorgon. Röd dag på torsdag så det blir lite mjukstart. Skönt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *