Gomorron söndag

Äntligen öppnade badhuset. 1 km bröstsim och det var underbart. Vi var 3 st i bassängen så det var ingen svårighet att hålla avstånd. Man hejar glatt och simmar på. En lång dusch med peeling, hårinpackning och floursköljning och man blir som en ny människa. Nu är jag hemma på landet igen och tar en kopp kaffe på verandan. Jag har problem att lägga in bilder efter sista uppdateringen så det blir bara text just nu, men det löser sig säkert.

Det blir trädgårdsfix idag eftersom jag nästa helg har premiär på barnpjäsen. Då hinner jag bara det viktigaste i trädgården så jag får passa på att rycka lite ogräs och kantklippa den här helgen. Sen ska jag skriva en bokrecension som kommer i veckan och börja på en ny bok. På verandan kan man sitta fram till 15,30 ungefär, då kommer solen…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *