Gomorron söndag

Solen skiner in genom fönstret och jag hoppas den får vara framme hela dagen. Jag känner för att röja i trädgården och har en hel del att göra. Det växer så det knakar både där det ska och där det inte ska.

Jag ska även böra gå igenom lite danser idag, det är ett måste. Hjärnan jobbar med olika idéer utan att jag märker det. Bara några steg sätts i början så händer det saker i hjärnan som gör att det är lättare att fortsätta nästa gång jag tar fram koreografipärmen.

Det finns alltid något att göra och jag trivs med det. Vad hittar du på idag?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gomorron söndag

 1. Ethel skriver:

  Likadant här i vår trädgård. Ogräs växer alldeles för fort. Och högt blir det. Vi omges av en djungel. Vet inte vad vi ska göra åt det. För stort projekt.
  Idag blir det en tur i skogen igen. Sen förbereda för vänner som kommer på besök på tisdag. De stannar över natten. Vi bor ju på lantvischan. Mitt inne i ingenstans.

  • Pia Widlund skriver:

   Man måste börja tidigt på våren med att hålla efter har jag fått lära mig…. annars tar det över. Men det gör det i alla fall.

 2. Annie skriver:

  Ha en fin söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *