Gomorron söndag

Kände mig trött imorse när jag vaknade. Åt både havrekakor och chokladbollar. Sen blev det lax på planka och efterrätt. När man går på ett strikt kostschema reagerar kroppen på det. Bättre att må bra och äta rätt.

Igår var det ESC och jag tittade till och med det svenska bidraget, sen la jag mig. Det gick bra för Sverige och det är ju jättekul. Låten växte med tiden. Ibland tyckte jag att scenshowen var mer spektakulär än låtarna och då avspeglar det direkt vilken kvalité det är. En låt blir inte bättre för att man sätter på en rökmaskin och börjar blippa med ljusen.

Söndag nu och det regnade igår kväll. Ganska skönt, jag tror att marken behövde det. Nu är det uppehåll och vi får se om jag fixar lite i trädgården innan jag åker in till stan. Det blir lugnt idag i alla fall.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *