Gomorron onsdag

En kopp kaffe och man är på G. Just nu är det mycket praktiska förberedelser inför hösten. Både dans och teater och min egen pjäs. Många frågor återstår men det är en hel del som faller på plats för varje dag som går. Jag är ju ganska bra på att planera så jag hoppas inte att jag glömmer något. Å andra sidan är det inte alltid man kan rå på vad som händer heller. Men då gäller det att improvisera.

Idag blir det ett kort lunchmöte angående hösten och ikväll ska jag koncentrera mig på att få färdigt vissa danser. Det ser ut att bli dåligt väder och då är det bra att ha lite jobb att göra inomhus!

Hösten – Here I come!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron onsdag

  1. Ethel skriver:

    Roligt när någon kan vara glad att hösten är på ingång. De flesta är inte glada. Jag är nog lite av både och.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *