Gomorron onsdag

Va skönt det var att vakna upp och titta på sina fina fötter idag. Så skönt att få ordning på dom. Inte för att jag har några problemfötter men att kunna unna sig lite pedikyr är inte fel. Jag har redan bokat in en ny tid.

Ikväll är det terminens sista dans med barnen. 2 grupper som jag får säga glad sommar till och kanske föreviga med några foton. Både skönt och tråkigt. Jag har planer på att åka ut till landet ikväll. En stund där ute i friska luften är som en lisa för själen. Det bästa stället som finns att ladda batterierna på.

Det är såå många gånger jag har hämtat inspiration till skrivandet från landet. Från uteplatsen, vedboden, synen av fullmånen och naturen i sig. Minnen som lagras i hjärnan och som man plockar fram med jämna mellanrum när inspirationen tar slut.

Kanske dags att elda snart?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gomorron onsdag

 1. Ethel skriver:

  Sol även idag. Varmare. I morse klockan sex var det 11 grader plus.
  Får vi elda? På landet har vi ett gammalt fat vi eldar i. Skulle inte våga elda direkt i naturen. Visst får vi inspiration när vi är på landet? Hjärnan slappnar av och andra tankar än på jobb och stress flödar.

  • Pia Widlund skriver:

   Jag har en stor eldstad med stenar runt, trädgårdsslangen framme, hinkar med vatten och brandsläckare. Eldar bara om jag är säker.

 2. Dixi Wonderland skriver:

  Där jag bor har vi eldningsförbud så kolla på hur det ser ut i din kommun innan du börjar elda 🙂 Och visst är landet en plats för inspiration. Jag mår som bäst när jag är ute i öppna landskap <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *