Gomorron onsdag

Det blir ljusare och ljusare för varje dag och det är underbart. Jag känner att jag blir piggare. Ikväll är det dans igen och på lunchen blir det lite löpning. Kvällen får bestå av fixande och städande. Kanske lite mer skrivande som jag hann med imorse. Vi får se vad jag hinner med.

Vad har ni för väder hos er?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gomorron onsdag

  1. Matilda Berlin skriver:

    Så himla underbart med lite mer ljus för varje dag ju! Helt otroligt faktiskt!!! =) Kram fina och hoppas du får en underbar dag <3

  2. Ethel Hedström skriver:

    Solen skiner från en blå himmel! I eftermiddag blir det en löpartur. Ser fram emot att luften är mildare. Hoppas jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *