Gomorron onsdag

Idag blir det arbetsmöte i Nyköping hela dagen. Det rullar på den här veckan och jag längtar till fredag då jag är ledig på kvällen. Leidy har det bra i Norrköping och det var tur jag fick backup den här veckan.

Ikväll blir det barndans och det ska bli kul. Det är 2 grupper på onsdagskvällarna och det här är näst sista gången vi ses den här terminen. Det planeras redan inför nästa och jag ska börja göra nya koreografier i december. Det är skönt att ha ett par månaders ledighet mellan avslutning och start, då hinner man ladda.

Ikväll ska jag öppna kuvert, det kom en bok med posten igår…

Vad hittar du på idag?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gomorron onsdag

  1. Matilda Berlin skriver:

    Det känns ju alltid så skönt när man börjar närma sig slutet av terminen och att få lite ledigt sådär, men när det väl kommer till kritan saknar man det så!! Hoppas du får en fantastisk Onsdag vännen <3

  2. Ethel skriver:

    Idag ska jag löpträna. Verkar som om jag valt en bra dag, det regnar inte …
    Annars lugnt. I en facebookgrupp jag är med i är temat den här veckan Skräck. Försöker lära mig om det. Svårt tycker jag, att få det trovärdigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *