Gomorron onsdag

Nu är det onsdag och jag tar påtår på jobbet. Det är kallt om mornarna nu och jag funderar på att elda ikväll. Det blir inte bara värme utan också en annan luft hemma då. Det är mysigt.

Jag gjorde en stooor kycklingsallad igår och den ska jag äta av några dagar nu. Skönt att slippa laga mat. Jag värmer den ca 20 sekunder i micron så den inte är iskall när jag ska äta.

Igår var jag hemma på kvällen och klippte en gräsmatta och fixade lite. Jag har fått min kostym godkänd av ansvariga på Kolmården, ska bara färga skjortan och förklädet i te så det blir en mjukare nyans. Sen är det klart. Det är skönt för det är alltid en jobbig puck att ta tag i.

Här är bagaren Jenny. Korgen ska det vara bröd i.

Och här kommer en bild med capen också.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *