Gomorron onsdag

Dagarna rullar på och igår kväll var det dags för ännu en seriematch. Vi vann varsitt set och det var jämt och många långa, bra bollar. Jättekul. Skulle vara roligt att få möta det paret även utanför serien och spela. Det kanske kan bli av framöver.

Jag sov på landet. Eldade när jag kom hem och fixade i ordning lite. Man är trött när kvällen kommer och det är kallt när jag kommer hem. Det är bara att elda, packa väskan inför nästa dag och diska om jag orkar. Annars tar jag det varannan dag, det blir inga mängder precis.

Nu är det frukost på jobbet. Youghurt och flingor och sen kaffe på det. Skönt att komma tidigt till jobbet, kolla mail och fixa iordning. Nu tar vi tag i den här dagen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *