Gomorron onsdag

Igår var det en lugn kväll. Fixade lite hemma, eldade och gjorde mat. Det är skönt med den typen av kvällar innan allt rullar igång. I februari startar resten av kurserna och då är det inte så många andningshål.

Jag började morgonen med att läsa. Det är alltid lika skönt. Böcker är bättre än Netflix och nu börjar bokhögen minska. Jag har ett par riktigt bra författare kvar och jag hoppas att böckerna är bra.

Idag blir det ett kort möte på lunchen och sen ska jag på kören ikväll. Vi får se hur många som kommer, det har tunnats ur lite. Dessutom har jag börjat med padel och spenderat onsdagskvällarna i Kumla med att spela americano.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *