Gomorron onsdag

Dagarna rullar på och nu är det redan 11 januari. Fortfarande mörkt ute och dessutom regn idag. Lite mysigt när det smattrar mot fönsterblecket. Dusch och frukost sen är man på banan. Vi har bytt arbetsplats och nu börjar man hitta allt man ska ha tag i. Postit-lappar och annat.

Ikväll blir det Kumla och americano. Det känns som att jag hat stannat i utvecklingen lite nu. Trist. Jag vet vad jag borde jobba på och jag jobbar på det men når inte riktigt fram. Bollar som slås löst in i glaset ska man snabbt fram till och ta i ett lågt läge…..ja, jag vet. Men det är skitsvårt.

Sen måste jag lära mig att läsa spelet mer och att komma på sidan av bollarna för att få ett bättre slag och inte bara sträcka ut racket och köra ”plättlagg”…. Men, men, det kommer.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *