Gomorron måndag

Helgen rusade iväg. På fredagen åkte jag hem och la mig och såg på film. Läste repliker inför lördagens rep av Pippi, och somnade tidigt.

Lördagen bestod av rep och vi körde lösryckta scener med dom som var närvarande. Alltid lika spännande att se så vi får ihop det. På eftermiddagen åt jag, bar in ved, eldade och la mig redan på eftermiddagen för att läsa och se film.

Söndagen blev det sovmorgon innan jag fixade iordning mig inför dagens sångjobb. Det var på+ Vingåkers Julmarknad och det var jättekul. Det blev 2 framträdanden med 12 sånger per gång. Lite kallt men det gick bättre än jag trodde.

Och nu blev det måndag…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *