Gomorron måndag

Sista veckan innan jul. Jag har en semesterdag idag och det blir ett besök hos frissan, skönt. Man behöver ta hand om sig själv mer, Kanske får bli ett löfte inför 2018. Men vem är det som säger att löften måste infalla vid just nyår? Man ska ju kunna ändra sitt liv och sina vanor närsomhelst under året.

Det ska ta 3 veckor att skapa en ny rutin sägs det. Ibland blir jag sugen på att testa, men jag vet inte med vad. Jag tycker att jag tränar en hel del, äter bra och sköter mig hyfsat annars också, Men givetvis finns det saker jag skulle kunna bli bättre på.

Äta ännu bättre, träna mer och sova mer och… eller orkar jag ta tag i detta? Har jag det bra som jag har det? Eller är jag lat kanske? Haha.

Har du det bra eller har du något du borde ta tag i?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron måndag

  1. Ethel skriver:

    Jag gör som du ungefär. Är rätt hälsosam men det finns gränser. Så jag har det jättebra! Man måste få vara lat ibland utan dåligt samvete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *