Gomorron måndag

Så blev det måndag. Ibland känns det om om dagarna bara läggs på varandra och man inte får vara med om nåt kul. Speciellt nu i Coronatider. Men igår kväll repade jag repliker och scenerier med 2 skådisar inför barnpjäsen som jag skrivit. Det var fantastiskt kul.

Jag kände att jag hade gnistan kvar vad det gällde regi och det bådar gott. Vi repade 4 scener och 2 satte skådisarna utan manus. Inga långa scener men ändå. Nu är det bara att fortsätta plugga hemma och sen träffas vi i större grupper utomhus i april.

Att lära sig sina repliker är alltid svårt om man sitter ensam hemma. Det krävs att man är 2 och kan läsa mot varandra. Det handlar om betoningar och rörelser på scenen. Går man fram till ett bord så kan man sätta ihop det med en replik och på så sätt lära sig den fortare. Det blir naturligt helt enkelt.

Vi pratade även om kläder och pjäsen utspelar sig i nutid och det är i maj så det blir vanliga enkla sommarkläder i ljusa färger. Jag längtar efter att vi ska kunna träffas utomhus och sätta ihop scenerna när vi är flera. Vi är snart där.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *