Gomorron lördag

Rörig dag igår. Jag blev kapad på insta och kommer nog inte att starta upp något nytt konto där. Det för räcka med FB och bloggen. Orkar inte engagera mig där.

Igår var det dubbla spelningar i Söderköping. Första spelningen gick alldeles utmärkt men 5 min innan vi skulle spela senare på kvällen kom det en störtskur som gjorde att alla drog sig hemåt och vi kom igång 20 minuter senare. Inget kul.

Scenen var full av vatten och tältet för litet för 12 man. Vi spelade på och fick spridda applåder av de tappra själar som kommit fram. Det var i alla fall kul att få spela och åka lite på turné.

Jag kom hem vid 21-tiden, packade ur bilen och åt, sen blev det sängen. Idag ska jag dra till Norpan och repa Saltkråkan. VI ska repa vid Löfstad slott för det är några i gänget som ska ha föreställningar där sen. Jag har pluggat sång och repliker, hoppas några har fastnat.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *