Gomorron lördag

Kaffe och mackor med smör, gurka och ost. Jag värmde mackorna i micron 30 sekunder. Ujujuj va gott det var. Jag har sovit bra. Det var lite kallt igår kväll men när jag väl kom ner i sängen blev jag varm och fick ta av mig både brallor och tröja. Nu är jag laddad inför dagen.

Det är uppehåll och det underlättar alltid eftersom vi ska vara ute från 11,00 till 18,45. Det är många underställ, halsdukar, tjocka strumpor och vantar som rör sig i dessa lokaler nu. Jag känner igen några sen förra året och det är kul.

Nu väntar påtår och sen sminkning. Det är en skön stund att bara sitta ner och se sin rollfigur växa fram. Jag brukar gå runt och titta på de andra som gör fantastiska sminkningar med skuggor osv. Sånt klarar jag inte av. Jag får vara glad om lösögonfransarna kommer på plats.

Det blir 30 minuters lunch idag och sen en paus senare. Ska bli spännande att se hur mycket folk det kommer idag. Kolmården öppnar ju sin Halloweenverksamhet och coronan stabiliserar sig, även om det är viktigt att fortfarande vara försiktig.

Här är det noga med handhygien och det är en person som serverar frukosten så att vi inte rör omkring i köket för mycket. Vi får inte komma alltför nära besökarna och dom får inte röra våra kläder. Det släpper men inte helt.

Ha en bra dag därute allihopa och jag hoppas ni får uppehåll och lite sol. Ta en promenad och njut av ljuset. Nu ska jag gå mot sminkrummet och starta förvandlingen till Miss White.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *