Gomorron lördag

Börjar som vanligt med 1km bröstsim i badhuset. Helt underbart. Nu har jag handlat, bäddat och ska sätta mig med lite ekonomi. Jag fick ett riktigt uppslag igår när jag promenerade. Kon på hur jag ska fortsätta på en pjäs som ligger i datorn och bara väntar. Personliga strider, hämnd och vendetta…. Det kan det bli mycket saker av. Dessutom kom jag på en låttext när jag gick. Melodin var i samma takt som mina steg och jag kunde knappt stanna för jag var rädd att glömma bort den. När jag kom hem skrev jag ner den på ett papper direkt. Idag ska jag sätta mig och fila lite på texten. Hoppas jag har samma feeling idag!

Vad hittar ni på denna lördag?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *