Gomorron fredag

Idag hann jag med ett benpass på gymmet innan jobbet. Vaknade tidigt på landet och drog in till sran. Bytte om i lägenheten och sen till gymmet direkt. Jag tränar sällan på morgonen men eftersom det är en 4-timmarsdag på jobbat vill jag gärna hem klockan 13,00 när vi slutar. Solen skiner och jag funderar på en cykeltur och sen ska det klippas lite gräs. Kommer att bli en riktigt varm dag så man får se till att inte bränna sig.

Hur ser din dag ut?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron fredag

  1. Ethel skriver:

    Ska på hälsokontroll idag. Sen blir det att jobba lite i trädgården. Det har sagts att det ska bli varmt idag. Men ännu ingen sol här. Låga moln. Lite avundsjuk på dig som har soligt.

    Ikväll blir det tacos med egna såser till och istf nötfärs använder vi kyckling. Godare tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *